Западните страни не оказват достатъчно помощ на Украйна, защото не искат

...
Западните страни не оказват достатъчно помощ на Украйна, защото не искат
Коментари Харесай

Зеленски се оплака, че Западът не иска поражението на Русия

Западните страни не оказват достатъчно помощ на Украйна, тъй като не желаят „ провалянето на Русия “ в спора. Това сподели президентът на Украйна Володимир Зеленски в диалог с украински публицисти. Думите му са представени от РБК-Украйна, съобщи ТАСС.

„ Смятам, че сътрудниците се опасяват Руската федерация да не загуби “, сподели той. Той добави, че Западът счита, че сходно развиване ще докара до „ непредвидена геополитика “.

По-рано Украйна неведнъж се е оплаквала, че западните страни постепенно и в незадоволителни количества доставят на Киев системи за противовъздушна защита, ракети с огромен обхват и самолети. Същевременно през април Съединени американски щати въпреки всичко утвърдиха отпущането на нов огромен пакет помощ за Украйна в размер на 61 милиарда $, отбелязва ТАСС.

Президентът на Украйна означи, че Западът не го тласка да договаря с Руската федерация, макар че „ има подобаваща атмосфера “. „ Партньорите ни не ни притискат, макар че ми се коства, че това е по този начин в международната атмосфера “, добави Зеленски.

Следвайте " Гласове " в Телеграм

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР